Met gepaste trots presenteer ik u…

In Trots

Australia-87

Ja mensen, hier is ie dan. Mag ik aan u voorstellen? Mijn nieuwe website! In mijn gedachten worden confetti kanonnen afgevuurd, champagneflessen ontkurkt. Want zo blij ben ik en zo trots voel ik me bij het presenteren van dit nieuwe hoofdstuk. Een nieuw begin, en wat voor een. En zo welkom ook.

De komst van deze nieuwe site is zo ontzettend belangrijk voor mij. Ik wil het oude afsluiten en met een schone lei beginnen. Begin dit jaar staarde ik drie weken lang, iedere ochtend, een paar uur voor me uit terwijl ik ondertussen mijn leven op een rijtje zette. Dat was heel erg nodig. Ergens voelt het alsof een groot deel van wat ik toen over mijn leven en mijn werk concludeerde in deze site tot uiting komt. Ergens is het de belichaming van alles wat ik toen in het rijtje: ‘belangrijk’ schaarde. Dat klinkt misschien wat intens, maar voor mij is het zo.

Wat ik me in die tijd bijvoorbeeld realiseerde is het volgende. Vanaf nu wil ik heel graag meer rust, meer ruimte, meer eigen werk maken, meer lange termijn, meer fotograaf zijn, meer naar buiten, meer analoog en meer kwaliteit over kwantiteit. Dit alles zie je hoop ik terug in deze site. Waar het vooral om gaat is dat ik heel graag ook meer gelukkig wil zijn. En het heeft even geduurd, maar zo voel ik me nu ook. He, fijn.

Natuurlijk hoop ik dat jij ook gelukkig wordt bij het zien van deze website. Daarvoor mogen de nodige schouderklopjes en chapeaus naar Jan Raven van Studio Hands, held en ontwerper van deze site. En achter de schermen ook niet te vergeten: een hele grote dankjewel naar Robin Lukken voor het bouwen van dit sterke staaltje. Jullie zijn werkelijk fantastisch en ik ben jullie ontzettend dankbaar.

HOERA!