Het ruime sop

In Het leven

Australia-170(1)

De grote sprong in het diepe. Van een vaste baan naar eigen baas. Daar ging ik dan. Een beetje bang en tegelijkertijd ook nieuwsgierig. Eerst een teen in het water, toen een aanloop, samengeknepen ogen en een dichtgeknepen neus en… PLONS! One small step for man, one giant leap for Michèle Giebing.

Ik had verwacht dat ik enorm onrustig en gestrest zou zijn, maar gek genoeg heb ik me in geen tijden zo rustig gevoeld als nu. Ik voel me vrij. Wat is het heerlijk om je eigen tijden te bepalen, vaak alleen en soms in een team te werken, je eigen koers te varen, tussen de bedrijven door eens een wasje aan te zetten en zelf verantwoordelijk te zijn voor je successen, maar ook je verliezen. Dit soort kleine en grote dingen maken het dat ik nog geen seconde spijt heb gehad van mijn beslissing. Ik had het ook niet eerder moeten doen, dit was precies het goede moment.

Freewheelen

Ik ben nu ruim een maand aan het freewheelen en so far, so good. Sindsdien ben ik meer voor De Gelderlander en andere regionale media op pad en van de week liep ik een dagje mee op de redactie van mediabureau Mooi Mag. Fijn was dat! Leuke opdrachten, een goede sfeer en ook nog eens een prachtig kantoor. Bonus: veel chocolaatjes bij de koffie. Ik hoop dat ik vaker aan mag schuiven. Verder maak ik zoveel mogelijk kennis met mensen en bedrijven met wie het me tof lijkt om samen te werken. Ennn ik werk momenteel zelf een concept uit waar ik heel blij van word, maar daarover later meer. YAY!

IkStartSmart

Vandaag was ik bij de Kamer van Koophandel en goed nieuws: ik mag meedoen aan het IkStartSmart traject. Dit traject helpt startende ondernemers gedurende een jaar op weg. Dit met een persoonlijke coach die je ondersteunt, adviseert en helpt concrete doelen te realiseren. In september gaan we aan de slag, ik kan niet wachten!

Mijn missie voor de komende tijd: fotograferen tot ik erbij neerval, lessen leren, mooie dingen maken, fijne mensen ontmoeten, veel teksten schrijven, doen, gaan en niet bang zijn.