Ruim twee jaar geleden waagde ik de sprong in het diepe: van een vaste baan naar freelance journalist en fotograaf. Zonder twijfel een van de beste beslissingen van mijn leven. Ik werk vanuit mijn heerlijke studio in het Arnhemse Modekwartier, op locatie of vanuit een van mijn favoriete cafeetjes in de buurt. Dat ik iedere dag doe wat ik het liefste doe, maakt me een heel gelukkig mens.

Het liefst hou ik me bezig met:

  • Studio Memoire
  • Portretten
  • (Zakelijke) evenementen
  • Bedrijfsfotografie
  • Interviews
  • Nieuwsartikelen
  • Blogs

Opdrachtgevers
Ik ben huisfotograaf bij 
EIFFEL, horecagigant Debuut BV (van o.a. STAN&CO) en stichting voor primair onderwijs DeBasisFluvius. Daarnaast schrijf en/of fotografeer ik voor o.a. The Boho GuideDe Gelderlander, ArtEZ, My Greatest PartyNederlands Openlucht Museum, Jalt, Industriepark Kleefse Waard, Sensz, Sandra TiedinkStudio Hands, Studio LakmoesEigen!, Uit in Arnhem, Arteffects, Visuele Notulen, Flyershots en Mooi Mag

Studio Memoire
Studio Memoire is mijn grote liefde en de reden dat ik voor mezelf begon. Het idee: het fotograferen van bruiloften combineren met tekst. Liefdesverhalen om precies te zijn. En dat is wat ik nu doe. Met Studio Memoire vereeuwig ik liefdesverhalen in tekst en beeld. Als je nieuwsgierig bent kun je daar op de site meer over lezen en bekijken.

Vrij zijn
In mijn vrije tijd ben ik op reis, drink ik thee, lees ik en ben ik samen met mijn liefsten. Ik ben dol op Star Wars en Harry Potter, de boeken van Haruki Murakami, verre bestemmingen en mooie ontmoetingen. Ik ben opgegroeid als avonturier en de liefde voor het onbekende laat me nooit meer los.

Bedrijfsgegevens
KVK nummer: 55905099
Btw nummer: 201596428B01
Adres: Prins Hendrikstraat 12
6828 GR Arnhem

Foto: Sebastian Weindel